2021-07-12 15:41:16 | Kategori: artikel

Salon i Durup får ny ejer
Berit Holmboe, som i 38 år har drevet Fur Frisørsalon på Fur, har købt Salon Thorsson i Durup. Hun overtager og åbner den 1. august. Herefter kan du få lokkerne sat og klippet af den erfarne frisør i både Durup og på Fur.


- Jeg fortsætter naturligvis med min salon på Fur, hvor jeg har mange trofaste kunder. Jeg glæder mig til at møde nye og gamle kunder i Center Salling i Durup, siger Berit Holmboe.


Hun fortæller, at salonen samtidig med overtagelsen skifter navn til Salon Berit.


- Jeg har mange kunder i Salling, og de får nu en kortere vej til mig de dage, hvor jeg er i Durup, siger Berit Holmboe.


Hun lover iøvrigt at tage noget af det tøj, som hun i forvejen sælger i salonen på Fur, med til Durup, så kunderne også kan kigge og købe tøj i centret fra august.
- Jeg tilbyder også at komme hjem til de kunder, der ikke selv har mulighed for at komme til salonen. Her skal man bare bestille i god tid, siger Berit Holmboe.


Marianne Thorsson, der har haft salonen i Durup de seneste fire år, fortæller, at hun er glad for, at Berit Holmboe tager over. Selv skal hun tilbage til Nordsjælland, hvor hun vil arbejde som selvstændig frisør, og årsagen er bestemt ikke, at hun er ked af at være i Durup.


- Vi har haft fire virkelig gode år i Hjerk, og jeg har fået en fantastisk modtagelse i Durup, som jeg gerne vil takke for. Begge mine forældre er desværre ikke helt raske mere, og jeg føler derfor, at det er på tide at rykke tættere på dem. Det er den absolut eneste grund til, at jeg flytter tilbage til Sjælland, og jeg vil komme til at savne det rigtig meget, siger hun.


Berit Holmboe vil senere holde en reception og markere overtagelsen mere officielt i september.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android