2021-05-31 15:10:21 | Kategori: artikel

Nostalgiske minder i JungetGo’ons eventkonsulenter står klar på tankstationen i Junget Grundlovsdag og hjælper til med tankningen, som for nogle vil frembringe nostalgiske minder om tankstationer i gamle dage. Tiltaget er Go’ons bidrag til et par festlige dage med udendørs marked på Bytorvet i Junget, den tidligere LokalBrugsen og senere købmandsbutik, som nu er en større genbrugsbutik, hvor fortrinsvis private stadeholdere sælger alt mellem himmel og jord fra mere end 100 stande i butikken.


Grundlovsdag og også søndag er det indendørs marked suppleret med udendørs stande og bagagerumssalg. Samtidig er der lavet aftale med naboen, Salling Camping, om at alle der besøger markedet gratis kan benytte campingpladsens hoppepude og store legeplads, så man kan roligt tage børnene med.


Der vil være mulighed for at købe kolde fadøl og varme pølser udendørs, mens Bytorvscafeen i butikken byder på flødeskumslagkage.


I tidsrummet hvor Go’ons eventkonsulenter hjælper til med at tanke billigt brændstof, kan man rafle sig til en rigtig god torverabat og konsulenterne vil også være behjælpelige i forhold til eventuelle spørgsmål og oprettelse af Go’on brændstofkort, som udbydes til både private og erhverv.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android