2021-05-21 09:55:37 | Kategori: artikel

Lokal trælast-firma skifter navnAdresser, telefonnumre og afdelingerne i Grundvad, Stoholm og Søby forbliver de samme, men fremover skifter Hobby Huset navn til HH Trælast og Byggecenter. Det sker for at signalere, at virksomheden er en professionel tømmerhandel, som henvender sig til både private og erhverv - herunder mange håndværkere.


- Vi bevarer den gode service, alle tre afdelinger og vores nuværende varesortiment, så det er kun navnet, der ændrer sig. Vi vil gerne med navnet vise, at vi er et velassorteret byggemarked og en professionel trælast, siger Kim Jakobsen, der er afdelingsleder i HH Trælast og Byggecenter Grundvad til Salling Avis.


Han fortæller, at virksomheden har oplevet en stor vækst, og at antallet af håndværkere er steget markant blandt kunderne. Den udvikling vil man gerne tilgodese via navneskiftet.


- Vi har rigtig mange håndværkere, der handler hos os, og de kommer fra nær og fjern: Den store udvikling og vækst, som HH Trælast og Byggecenter oplever, vil vi gerne være med til at bære fremad - også via navneskiftet og den signalværdi, som det nye navn har, siger Kim Jakobsen.


Han understreger, at de private kunder naturligvis stadig er velkomne, ganske som nu.


Virksomheden startede i 1957 med Søby VV- og Maskinforretning. Nye varer kom til udover smederelaterede varer, og det blev starten på Hobby Huset, Byggecenter. Senere blev der udvidet med en afdeling i Nørre Søby og så Stoholm, og i 2013 overtog man Grundvad Tømmerhandel, som blev en del af Hobby-Huset, og nu HH Trælast og Byggecenter. Siden overtagelsen har afdelingen i Grundvad mere end tredoblet sin omsætning, og i dag er den familieejede virksomhed et fuld professionelt byggecenter, indeholdene trælast og byggemarked. 


- Vi kan sagtens mærke, at coronaen sendte mange private kunder hjem og i gang med projekter i hus og have, lige som vi kan mærke, at vores håndværker-kunder har rygende travlt, siger Kim Jakobsen.


I forbindelse med navneskiftet har man adskilt maskinforretningen og trælasten i to virksomheder, men begge er stadig i familiens eje.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android