2021-05-21 09:51:49 | Kategori: artikel

 

Nu skal årets studenterplakat findesLige om lidt går vi ind i juni, og så sætter afgangseleverne på ungdomsuddannelserne for alvor slutspurten på vej mod den længe ventede hue på hovedet ind. Og så skal afslutningen på flere års terperi fejres. For tredje år i træk bidrager Skive Kommune til festlighederne ved at ønske dimittenderne til lykke med en plakat.
 
17 elever fra den grafiske designlinje på Krabbesholm Højskole har hver især skabt et bud på den plakat, der skal gives i gave. Sidste år blev vinderplakaten udpeget af et dommerpanel, men i år er det de unge på ungdomsuddannelserne, der selv får mulighed for at kåre vinderen og dermed bestemme, hvilken plakat de skal modtage til deres dimission. Afstemningen foregår elektronisk via et link, de får tilsendt via deres uddannelse.

- Vi har valgt denne løsning, fordi vi gerne vil give de unge muligheden for selv at være med til at vælge den plakat, de synes allerbedst om. Det kan være svært for et dommerpanel at vide helt præcist, hvad det er for et grafisk udtryk, der taler mest til de unge. Og det skulle jo gerne være en plakat, de har lyst til at tage med sig, når de skal videre – uanset om det er her på egnen eller andre steder som for eksempel de store uddannelsesbyer, siger Sissel Dalby Svenningsen, der er markedsføringskonsulent i Skive Kommune.

Der er indtil den 9. juni mulighed for at se en udstilling med de 17 plakater på Skive Bibliotek.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android