2021-05-19 10:07:06 | Kategori: artikel

Livemusik på ResenlundEfter en ufrivillig coronapause i 2020 skal der nu igen være liv og glade dage i kanten af Krabbesholm skov, og ikke bare en dag, men hele to dage. Fredag den 6. og lørdag den 7. august arrangerer Foreningen Skive Festival sammen med Resenlunds Venner, et par hyggelige dage med ægte synge med stemning i Slots Parken ved Resenlund.


Billetsalget er startet via Skive Festivals hjemmeside, og denne gang er det muligt at opleve og skråle med på alle hitsene fra Dodo And The Dodo’s, Aksglæde, Shubberne, Hjalmer og Johnny Madsen Band. 


Der vil på pladsen selvfølgelig være mulighed for at købe lidt at spise, lige som der kan nydes kolde fadøl eller sodavand fra det lokale bryggeri Hancock.


Der vil i først omgang blive sat 1000 billetter til salg, hvoraf de 500 er partout-billetter, som gælder til både fredag og lørdag, mens der vil blive sat 500 dagsbilletter per dag til salg.

Hvordan selve koncerterne bliver afholdt vil tiden vise, og skulle samfundet åbne sig op, så der kan komme endnu flere mennesker ind på pladsen, så vil arrangørerne også åbne op for at der kan komme ekstra folk ind til koncerterne.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android