2021-03-26 11:01:46 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.
 

DTU rykker ind i GreenLab SkiveDanmarks Tekniske Universitet (DTU) får nu adresse i GreenLab Skive, idet de opretter en forskningsafdeling i den grønne energipark. 
Det er første gang, et universitet placerer sig i Skive Kommune. ’En milepæl for Skiveegnen’, siger borgmesteren i Skive Kommune. 

Samarbejdsaftalen betyder, at DTU nu kommer til at etablere sig fysisk i GreenLab. Forskningsprojekter og andre relaterede aktiviteter vil dermed komme til at finde sted i energiparken. Både forskere og studerende vil komme til at arbejde med data på tværs af energisektorer. 

- GreenLab Skrive rummer et fantastisk potentiale for at teste nye grønne løsninger i praksis og udvikle på den teknologi, vi allerede kender. At vi nu får tilknyttet Danmarks Tekniske Universitet i så høj grad vil uden tvivl være med til at skubbe til den innovative forskning og bane vejen for andre samarbejder med rodfæste i Skive. Det er en milepæl for Skiveegnen, at vi har fået et universitet tilknyttet GreenLab, siger borgmester Peder Christian Kirkegaard. 

Udover DTU har GreenLab etableret et samarbejde med Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet om diverse forsknings- og udviklingsprojekter samt forskellige uddannelsesaktiviteter. Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android