2021-03-22 16:54:23 | Kategori: artikel

Den lokale brugsforening i Durup fylder 50 år
For 50 år siden blev der bygget en ny brugs på Tønderingvej 3 i Durup, og siden har rigtig mange borgere gjort deres indkøb der. Durup-Tøndering Brugsforening har jubilæum den 1. april, og både personale og bestyrelse glæder sig til at fejre de 50 år med gode tilbud i perioden fra den 30. marts og i hele påsken. Her er der som altid åbent alle dage, og den 1. april vil bestyrelsen også være til stede i butikken.


Den store fest var planlagt, men den må vente. Dog håber uddeler Morten Aarslev Glanz at kunne invitere fejring i august, hvis restriktionerne tillader det.
- Vi håber at kunne forkæle vores kunder med en fejring, når hverdagen bliver mere normal igen, siger uddeleren.


Brugsen i Durup har ligget på samme adresse alle 50 år. Den er et resultat af en sammenlægning af Durup og Tøndering brugsforeninger. Det blev besluttet i 1970 at bygge en ny brugs og lægge de to foreninger sammen. Butikken skulle placeres, så den dækkede begge byer geografisk, og uden at borgerne skulle have for lang vej til at gøre deres indkøb. I 1971 stod butikken klar.


I dag er der stadig mange, der handler lokalt i Durup, og dagligt er der omkring 800 ekspeditioner i brugsen. 


- Vi har en sund virksomhed, og det skyldes ikke bare det dygtige personale og den engagerede bestyrelse, som jeg har nu, men også det personale og de bestyrelser, som har været her før min tid. Det er dem, der har lagt stenene til den butik, som jeg sidder i dag. Vi er heldige at have haft og have en bestyrelse, der ved, hvad brugsdrift handler om, siger Morten Aarslev Glanz, der til maj kan fejre 10 år som uddeler i Durup.

De penge, der tjenes i butikken og på brugsens benzinanlæg, kommer hele byen til gode. Både i form af egne arrangementer, men også ved at brugsen donere og støtter lokalt med penge til både arrangementer, foreninger og andre.


- Vi sender hvert år mere end 50.000 kroner ud og virke for borgerne i Durup og omegn, siger Morten Aarslev Glanz.

Billedet viser Line Kolding, Morten Aarslev Glanz, Jytte Kirk, Jan Søndergård og Trine Heide, der sammen med det øvrige personale og bestyrelsen glæder sig over, at den lokale brugsforening fylder 50 år.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android