2021-02-23 08:40:36 | Kategori: artikel

Garnbutik har succes med digitale løsninger


Corona har sendt mange hjem, og kreativiteten blomstrer i de danske hjem. Strik var allerede populær før pandemien, men det er kun blevet mere, og det kan mærkes hos Medy & Håndarbejdshuset i Skive. Her har ejer Lotte Fly Dybdal taget de digitale muligheder til sig, og derfor sælges der lige nu masser af garn til strik og hækling, broderiopskrifter, strikkepinde og kvaster til huer. Hver dag kommer et sted mellem 11 og 15 kunder forbi butikken i Nørregade for at hente deres varer, som de har bestilt per telefon eller webshop.


- Jeg kunne hurtigt se, at jeg er nødt til at lære at navigere i den nye virkelighed, hvis jeg vil holde liv i butikken. Derfor har jeg taget de digitale løsninger til mig, og kunderne er glade for muligheden. Jeg har naturligvis min webshop, som er åben døgnet rundt. her kan kunderne bestille fra hele landet, og jeg både sender ud eller har kunder, der henter deres varer hos mig i Skive. Samtidig har jeg valgt at være i butikken på hverdage fra klokken 11 til 15, og her tager jeg imod bestillinger og rådgiver per telefon, siger Lotte Fly Dybdal til Salling Avis.


Det stopper dog ikke her. Lotte Fly Dybdal er nemlig også aktiv på sociale medier, hvor hun løbende laver videoindslag med gode råd og fif, lige som hun gerne går på videoopkald med kunderne for at rådgive dem.


- At købe garn er ikke bare noget man gør uden rådgivning. Mange vil gerne se farver og have svar på nogle spørgsmål, og her kan jeg rådgive via telefon og videoopkald, siger Lotte Fly Dybdal.


Hun fortæller, at trenden inden for, hvad der fremstilles derhjemme med garn, skifter løbende. For fem år siden skulle alle lave en Kaj Bojesen abe i strik, men nu er det en helt anden figur, der hitter. Et dansk børneprogram har således også sat sit præg på håndarbejdet.


- Lige nu vil alle gerne hækle eller strikke en John Dillermand-dukke, siger Lotte Fly Dybdal.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android