2021-02-23 08:30:21 | Kategori: artikel

 

Nyansættelse og jubilæum hos Toyota STS Biler 

Når en kunde gæster Toyota STS Biler på Viborgvej i Skive, så er der fokus på den gode kundeoplevelse fra start til slut. Og det virker. De seneste knap 6 år har STS Biler, som udover Skive har afdelinger i Lemvig, Holstebro, Ikast og Herning, haft landets mest tilfredse kunder i en måling foretaget af eksterne konsulenter, og når du så tilsætter et bilmærke - Toyota - som de seneste cirka 18 år har ligget nummer et med mest tilfredse kunder, så er det klart, at det er et område, som der værnes om - og også lokalt. 

- Det kræver en indsats, at få tilfredse kunder. Alle kan sælge folk en bil en enkel gang. Kunsten er at få dem til at komme igen. Vi siger, at sælgeren sælger den første bil, men det er værkstedet, der sælger nummer to og tre, siger servicechef ved STS Biler Skive Preben Munk.

Han ved, hvad han taler om. Den 1. marts kan han nemlig fejre 40 år jubilæum i virksomheden sammen med stifter og tidligere ejer Fritz Dahl Pedersen.

- Det har været en helt utrolig spændende udvikling at være en del af. At drive en bilforretning og et værksted er markant anderledes i dag end for 40 år siden. Der kommer hele tiden nyt til. Hybridbiler, elbiler, plug-in biler og måske snart brintbiler. Udviklingen står ikke stille, siger bilrådgiver Fritz Dahl Pedersen.

Hos STS Biler er det bilmærket Toyota, som forhandles og serviceres. Det giver et helt utroligt stort indblik i et enkelt bilmærke, og med ansatte som ofte bliver i jobbet i rigtig mange år, og hvoraf en stor del er udlærte samme sted, er det en solid portion erfaring, som møder dig, når du træder ind af døren på Viborgvej. Siden salget til STS Biler for snart 3 år siden (1. april 2021, red.), er den erfaringsbase kun vokset.

Seneste skud på stammen er den 48-årige Jesper Poulsen Houlborg, Skive, der er ansat som bilrådgiver i Skive. Han glæder sig til at rådgive kunderne, og så er han netop et eksempel på det springbræt, som Preben Munk henviser til.

- Jeg er uddannet karosserismed, og faktisk er jeg udlært her på matriklen hos Fritz og Preben i 1993. Jeg er derfor vendt hjem. De seneste mange år har jeg arbejdet med salg, og efteruddannet mig inden for det område. Jeg glæder mig til at møde den lokale kundekreds, og jeg er utrolig glad for at være blevet en del af en virksomhed, som jeg længe har fulgt fra sidelinjen og kender godt, siger han.

Udover Jesper Poulsen Houlborg og Fritz Dahl Pedersen er også René Fuglsang bilrådgiver hos STS Biler i Skive.

Efter 40 år i branchen gearer den tidligere ejer, der snart fylder 66 år, nu lidt ned.

- De seneste 4 år har jeg været så heldig at få 4 børnebørn. Dem skal der også være god tid til, siger Fritz Dahl Pedersen.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android