2021-02-16 09:40:50 | Kategori: artikel

Rekord og faglig stolthed på FurDet er en ganske særlig maskine, som forleden blev leveret klar til brug hos en kunde i Vinderup. Bag den store specialudviklede Combilift Straddle Carriers står LB Truck Service ApS på Fur, som har udviklet maskinen sammen med kunden og med verdens største producent af 4-vejestrucks, Combilift. Maskinen, som skal bruges til at løfte og flytte byggemoduler, er en af bare ti i hele Danmark, men maskinen i Vinderup skiller sig også ud ved en række andre kendetegn, der gør den unik.


- Det er en form for kran, en specialmaskine, som er 11 meter høj og 7,5 meter bred. Den har et special-åg, der gør, at den kan løfte de meget tunge byggemoduler, der er op til 5 meter brede, 4,5 meter høje og vejer cirka 15 tons. Dens løftekapacitet er 30 tons, selvom maskinen kun har en egenvægt på 18 tons. En almindelig 30 tons gaffeltruck vejer cirka 40 tons til sammenligning, siger Søren Bro ejer af LB Truck Service ApS.


Samtidig kan maskinen arbejde på lidt plads, og kunden har derfor kunnet forøge som lagerkapacitet med 50 procent. Fokus har desuden været på at udvikle en maskine, der trods sin størrelse, kan køre på underlaget uden at ødelægge dette, lige som den er skabt med grøn omtanke. Den store Straddle Carriers kan både betjenes manuelt fra førerhuset eller fjernstyres af en enkel mand.


- Kunden fik en god løsning. Uden denne maskine skulle de havde investeret i en ny plads, og det er derfor en økonomisk god løsning for kunden, siger Søren Bro.


Han glæder sig over, at Fur-firmaet med ordren kan sætte endnu en rekord.


- Den nye maskine er er den økonomisk største opgave i firmaets historie, og sidste år satte vi også en rekord. Her solgte vi den største truck - en 45 tons containertruck - i firmaets historie, siger Søren Bro.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android