2021-02-16 09:34:19 | Kategori: artikel

 

Virtuelt åbent hus på læreruddannelsenÅbent hus på VIA Læreruddannelsen i Skive den 25. februar bliver en virtuel oplevelse, da skolen er fysisk lukket på grund af corona. Det betyder, at besøgende kan sidde hjemme foran skærmen, høre om uddannelsen og få svar på det, de er i tvivl om.

- Det er anden gang i VIAs historie, at vi holder virtuelt åbent hus i alle 11 byer, hvor vi udbyder uddannelse i Region Midtjylland. Sidste år i juni havde vi mere end 600 online besøgende. Evalueringen viste, at mange syntes, det var dejligt nemt og samtidig udbytterigt at logge på hjemmefra, fortæller Gitte Sommer Harrits, der er prorektor i VIA University College og den øverst ansvarlige for alle VIAs uddannelser.

VIA er nødsaget til at holde alle sine campusser fysisk lukkede for besøgende på grund af corona-pandemien. Derfor har VIA valgt at byde velkommen indenfor i det virtuelle rum.

Den 25. februar bliver det muligt for de uddannelsessøgende at logge sig på videotjenesten Zoom og høre oplæg om uddannelsen til lærer og meritlærer. Til virtuelt åbent hus i Skive er der desuden oplæg om studiemiljøet og læreruddannelsens indhold. Samtidig bliver der mulighed for at stille spørgsmål til studievejledere og nuværende studerende om adgangskrav, undervisningsformer, praktik og alt det andet, der fylder, når man skal vælge uddannelse. Besøgende kan frit vælge, om de vil deltage i hele seancen eller kun i udvalgte sessioner.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 15. marts kl. 12.00 gennem kvote 2.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android