2021-02-09 08:30:00 | Kategori: artikel

 
Ny pulje skal hjælpe virksomheder

Nu er omstillingspuljen åben, oplyser Business Skive. Omstillingspuljen er en tilskudspulje, der kan søges af virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.

Virksomheder kan søge om penge til at omstille eller tilpasse din forretningsmodel, til kompetenceudvikling af medarbejdere og/eller ledere, eller til køb af konkret udstyr – det kan for eksempel være en fysisk ombygning eller nye digitale løsninger.

Blandt andet kan restauranter kan fx få tilskud til at oprette online salg af take-away på deres hjemmeside, butikker kan få tilskud til at udvikle en webshop, event-forretninger kan få tilskud til at udvikle nye digitale arrangementsløsninger, og hoteller kan få tilskud til at udvikle online kundeuniverser for at styrke kunderelation og loyalitet.
Ansøgningsrunde 2 af den nye Omstillingspulje lukker for ansøgninger 19. februar. Puljen har særligt fokus på virksomheder inden for turisme- og oplevelseserhverv, men alle virksomheder, der er hårdt ramt af COVID-19-pandemien kan søge på tværs af geografi og brancher.

En virksomhed kan søge op til 1,5 millioner kroner, afhængigt af virksomhedens størrelse og behov. Virksomheden skal selv stå for 25 procent af udgifterne til det ansøgte projekt.

Midlerne bliver udbudt i flere runder, hvor virksomhederne kan søge, oplyser Erhvervshus Midtjylland. Omstillingspuljen er finansieret af regeringen og en række af Folketingets partier som har givet Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse ansvar for at udmønte puljen til omstilling af virksomheder i særligt hårdt ramte erhverv.

Du kan læse mere om puljen på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android