2021-01-12 09:05:00 | Kategori: artikel

Foto: Midttrafik

Deltag i høring om nye køreplaner 

Midttrafik præsenterer forslag til nye køreplaner for 2021/2022 i en offentlig høring til og med 19. januar 2021 på selskabets hjemmeside. Her kan du deltage i Midttrafiks høring og få mulighed for at kommentere på køreplanerne inden de bliver endelig besluttet. Der er også lokale køreplaner for Salling og Skive imellem de berørte planer. Alle kan kommentere på forslagene til de nye køreplaner, som træder i kraft i sommeren 2021. 

Midttrafik laver nye køreplaner hvert år. Planlægningen starter i juli måned. I perioden frem til cirka december måned udarbejder Midttrafik udkast til nye køreplaner. Det sker på baggrund af ønsker fra kommuner og Region Midtjylland, tilbagemeldinger fra kunder, chauffører og busselskaber samt Midttrafiks egne erfaringer med de nuværende køreplaner. Resultatet af planlægningsarbejdet bliver sendt til høring hos kunderne.

Høringen handler om større ændringer i køreplaner for eksempel nedlæggelse af ruter eller omlægning af ruter. Den offentlige høring giver kunderne mulighed for at se om ændringerne får konsekvenser for deres daglige rejser. Midttrafik inddrager alle kommentarer, der kommer ind i høringsperioden, i den videre proces med udformningen af de endelige køreplaner. De endelige køreplaner kan ses på midttrafik.dk og rejseplanen.dk i løbet af maj 2021.


Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android