2021-01-05 08:25:33 | Kategori: artikel

 Foto og tekst: Jan Sand.

Dykkere ryddede op under vandet
Dykkerklubben Skive Dyk, med adresse ved Skive Søsportshavn, markerede nytårsmorgen årsskiftet ved at hoppe i dykkerdragten og rydde lidt op på bunden af lystbådehavnen. 


Det blev til spændende fund af blandt andet flasker, dåser, glasskår og efterladenskaber fra lystbåde, men også flere mere spektakulære fund. Herunder et etui med mobiltelefon samt både hævekort, og sundhedskort. Disses ejer kan findes, men det er nok mere tvivlsom, om ejeren til den kasse øl, eller resterne af den, som dykkerne også fandt, vil blive fundet.


Det var bestyrelsen for Skive Søsport Havn, der havde kontaktet Skive Dyk, for at spørge om de ville være med til en markering af det nye samarbejde, der ved at blive etableret mellem Skive Søsporthavn, Skive Dyk, Vinterbaderne VISKI, Roklubben, sejlklubben med flere for at fremme attraktiviteterne på lystbådehavnen. 


Hvis Skive Dyk ville rense lidt op på bunden af havnen, ville bestyrelsen være værter med en gang pølser og lidt godt, og det sagde dykkerne ja til.Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android