2020-12-28 09:50:16 | Kategori: artikel

Optiker oplever igen vækst


De nære værdier, et møde med alle kunder i øjenhøjde og en solid portion faglighed. Det er nogle af hovedingredienserne hos Lillelund Optik i Nykøbing, og blandt andet derfor strømmer kunderne til fra både Skive, Salling og Mors.


- Vi har rigtig mange trofaste kunder, men også mange nye, og de kommer fra et stort område rent geografisk. Mange familier er kommet her i flere generationer, så vi kender mange af dem rigtig godt, siger ejer af Lillelund Optik Michael Svendsen til Salling Avis.


Han er 3. ejer af Lillelund Optik, der har eksisteret siden 1952. Udover ham tæller de ansatte Eva Hovmøller Jensen, Conny Johnsen og Annette Witt.

2020 har været et godt år for Lillelund Optik, der siden Michael Svendsens overtagelse i 2018 har oplevet vækst hver år. I år har optikeren da også solgt flere briller end i 2019.


- Vi er en virksomhed i vækst, og vi er meget positive omkring fremtiden. Folk har taget godt imod vores nye struktur, og vi forsøger også løbende at udvide vores udvalg, så vi har de smarteste briller her, siger Michael Svendsen.


Det gælder blandt andet mærkerne Tom Ford og Lindberg, hvor Lillelund har et stort sortiment.


- Lige nu glæder vi os til vores kommende udsalg, der starter i Januar, hvor vi plejer at have meget travlt, siger Michael Svendsen, der understreger, at Lillelund Optik har briller i alle prisklasser.


- Vi kan let matche større kæder, siger optikeren.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android