2020-12-28 09:48:06 | Kategori: artikel

 Foto: Anton Simonsen.

Stem på egnens bedste historie


Skive Kommune gentager sidste års succes, nemlig Året, der gik-konkurrencen og opfordrer igen i år alle til at give en stemme til deres favorithistorie. Sidste år var der en tæt kamp om førstepladsen mellem historien om gelænderbanden på Fur og væksten i GreenLab Skive. Gelænderbanden havde føringen til sidst og kunne dermed kalde sig Årets historie 2019.


Skive Kommune har valgt at tage konkurrencen op igen år. Og det giver ifølge Birgitte Bahat, teamleder i afdelingen Kommunikation, Udvikling & Erhverv, Skive Kommune god mening:


- Året der gik-konkurrencen er med til at skabe opmærksomhed om alle de gode historier fra egnen. 2020 har været et år som intet andet og nok også et år, som få tænker tilbage på med den store glæde. Corona har fyldt – og fylder fortsat – rigtig meget i vores hverdag, og vi vil med konkurrencen gerne skabe lidt julestemning og supplere corona-nyhedsdækningen med noget positivt at snakke om. For der er virkelig også sket rigtig meget godt på vores egn her i 2020, siger hun.


Konkurrencen har også et andet formål: At skabe en lokal stolthed blandt borgere og aktører på egnen.

På hjemmesiden aaretdergik.dk finder du en Top-20 over gode historier fra årets gang. Alle kan stemme på deres favorithistorie og være med i konkurrencen om lækre, lokale præmier. Du kan stemme indtil den 3. januar.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android