2015-06-08 14:29:15 | Kategori: artikel

Samarbejde om servicering af vindmøller resulterer i nye, lokale arbejdspladser.

Partnerskab giver nye lokale arbejdspladser

Salling EL Service A/S og GNL Service ApS indgik sidste efterår et partnerskab om servicering og vedligehold af vindmøller. Dette partnerskab har allerede nu skabt tre arbejdspladser – og endnu en er på vej.
- Vi besluttede os for at indgå et partnerskab mellem vores to virksomheder, fordi vi ønskede at styrke vores samlede servicering og vedligehold af vindmøller,  siger Gert Nygaard Laursen, som er den ene af de to indehavere i det nye partnerskab. Han forklarer videre, at partnerskabet helt konkret betyder, at de kan servicere vindmøller på op til 2 MW og at de har planer om i fremtiden at kunne servicere vindmøller på over 2 MW.
Partnerskabets anden indehaver Nikolaj Feldager, forventer sig også meget af samarbejdet.
- Vi kan med partnerskabet håndtere større opgaver end tidligere og vi har allerede ansat tre nye medarbejdere, så vi kan følge med den store efterspørgsel, vi oplever. Og til efteråret ansætter vi desuden en lærling, fortæller han.
Rent juridisk er Salling El Service A/S’ vindmølleafdeling i Roslev og GNL Service ApS i Durup sammenlagt pr. 30. september 2014. Det fortsættende selskab er GNL Service ApS med CVR.nr. 35376976. Dette nye selskab er et ud af 18 certificerede i Danmark.
Rent praktisk håndterer Gert Nygaard Laursen den daglige drift, mens Nikolaj Feldager tager sig af administrationen. Rent fysisk ligger lagerlokaler og værksted på Nissumvej

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android