2020-12-01 08:33:53 | Kategori: artikel

Glædelig jul med afstand i DurupÅrets Jul I Durup var en stor succes. Selvom coronaen ikke gjorde det muligt at samles som borgerne plejer med optog og musik, så er det en meget glad formand for Durup Borger- og Erhvervsforening, Hans Ladefoged, som avisen fanger på telefonen mandag morgen.


- Vi kan næsten ikke få armene ned! Det gik simpelthen så godt, og opbakningen var enorm. Samtidig overholdt alle deltagere alle restriktioner, og vi er simpelthen bare så glade for måden søndagen forløb, siger han.


Nissefamilien ankom i år til Durup natten til den 1. søndag i advent, og her stak de 24 nissebørn af og gemte sig i byen. Søndag var det derfor borgernes opgave at finde dem igen, og den jagt tog mange op.


- Vi har nok fordelt over hele dagen haft 400 mennesker i Durup, men alle har været uden for, og flere har slet ikke mødt andre end den gruppe, de gik med. Mange kom familievis. Da Nissefar og Nissemor dukkede op på Torvet i to timer, var der naturligvis nogle, der valgte at dukke op der, men folk kom i hold, holdt afstand og viste hensyn. Den første seddel med løsningen på gåden, som familierne løste på turen rundt i byen, blev afleveret lige efter klokken ti, og den sidste modtog vi ti minutter i fem om aftenen, siger Hans Ladefoged.


Klejnerne i Ledvogterhuset trak også mange forbi - men uden for - og det gav en virkelig god og sjov stemning, forklarer borgerforeningens formand. Også på Stationen var der åbent med juleklip, og her var folk delt op i flere rum, hvor der blev flittigt rengjort.


- Vi havde forventet, at Stationen lukkede klokken 13, men det fortsatte til klokken 17, fordi der var så mange, der gerne ville være med. Vi delte dem derfor op i hold, siger Hans Ladefoged.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android