2020-11-17 07:36:16 | Kategori: artikel

Foto: Martin Degn.

 

Lokale griseproducenter er landets bedste Glad når man kommer og glad når man går. Det er den simple, men også meget succesrige opskrift på godt arbejdsmiljø på grisebruget Lindegården, som ligger ved Lindum på Salling. Opskriften lykkes så godt, at ejerne Charlotte og Jesper Gosvig mandag modtager Landbrugets Arbejdsmiljøpris 2020.


Prisen uddeles normalt på Landbrug & Fødevarers delegeretmøde, men Covid-19 situationen betød, at uddelingen i stedet foregik hos Landbo Limfjord i Skive. Her overrakte Lone Andersen, viceformand i Landbrug & Fødevarer, prisen til Charlotte og Jesper Gosvig. Det er SEGES arbejdsmiljøafdeling, der administrerer kåringen. Her fortæller man, at Lindegården er en værdig prisvinder, fordi man arbejder efter en grundfilosofi om, at der skal være rart at være, uanset hvor man kommer fra, og hvad man kommer med. 

På Lindegården er man overraskede og glade over at modtage prisen.


- Det var så stort at være indstillet, men at vinde prisen, det er den største anerkendelse, vi har fået i den tid, vi har været selvstændige. Vi kan skabe sikkerheden her på bedriften, men det rigtigt gode arbejdsmiljø, det får man først den dag sammenhold, samarbejde og omsorg går op i en højere enhed, siger Charlotte Gosvig.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android