2020-11-17 07:34:14 | Kategori: artikel

Alle børn fortjener at opleve en god juleaften




Siden 2006 har Dansk Folkehjælp samlet ind til Julehjælp til de mest udsatte børnefamilier i Danmark, og det gælder også i den lokale Viborg-Skive afdeling. Efterspørgslen bliver desværre større år for år fra enlige forsørgere for hvem, julen er et stort problem, da økonomien ikke rækker til gaver til børnene, og heller ikke til snolder, frugt og julemad. 


I 2019 gav indsamlingen i lokalområdet desværre kun hjælp til cirka en tredjedel af de lokale ansøgere, fortæller koordinator i Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdeling Anna-Marie Milbo.


Hun fortæller, at Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdeling også i år samler ind til familier, som har svært ved at finde økonomi til at holde en god jul for deres børn. Hver indsamlet krone går ubeskåret til disse familier.


- Målgruppen til julehjælpen er økonomisk trængte børnefamilier. Det vil sige enlige forsørgere på overførselsindkomst og med hjemmeboende børn under 18 år. Selv i året 2020 er der stadig mange, som har behov for en medmenneskelig håndsrækning. Det er vort håb, at vi i 2020 kan tilgodese alle ansøgere i Viborg og Skive kommuner med hjælp fra erhvervsfolk og private donationer og de opstillede indsamlingsbøtter i udvalgte forretninger, siger Anna-Marie Milbo.


Alle, der vil støtte Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdeling med bidrag til julehjælpen 2020, kan gøre dette via bankoverførsel eller mobile pay. Kontakt foreningen, hvis du vil høre, hvordan du trækker et doneret beløb fra på din selvangivelse.


Hvis du vil søge om julehjælp kan det ske via foreningens hjemmeside fra nu og frem til den 30. november.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android