2020-11-03 09:55:58 | Kategori: artikel

Lokal salon skifter adresse


Efter 16 år i Jernbanegade flytter Zik Zax nu til Alperne 4 i Roslev. Åbningen på den nye adresse sker helt præcis tirsdag den 1. december, oplyser frisør og ejer Mette Bligaard Stephansen til Salling Avis. Hun forklarer, at baggrunden er, at salonen trænger til en opfriskning.


- Jeg har været meget glad for min salon i Jernbanegade - faktisk rigtig meget, og den gamle købmandsgård er jo en superflot bygning, som jeg tit har hørt folk beundrer. Salonen trænger til en opfriskning nu, og jeg har valgt at lave denne fornyelse i egne lokaler på Alperne i Roslev, siger Mette Bligaard Stephansen, der forklarer, at det hele tiden har været planen, at salonen skulle flytte til Alperne, hvor familien har bygget huset efter, at hun på et tidspunkt ville have salonen hjemme.


- Der skulle så gå 16 år, før lysten til at flytte salonen hjem kom, og eftersom min elev er udlært 5. januar, og hun vil gerne prøve nye udfordringer, er tidspunktet perfekt til at rykke nu. Jeg har været glad for de tre elever, jeg gennem tiden har haft, men fremover vil jeg kun have en skolepige, der kan gå til hånde og hjælpe Heidi og jeg i hverdagens arbejde, siger Mette Bligaard Stephansen.


Mette Bligaard Stephansen. fortæller, at det har været et stort arbejde at lave den nye salon, men at hun jo heldigvis er godt gift.


- Jeg har fået rettet op på nogle ting, som jeg tit har tænkt på ville være nemmere og smartere. Selvom pladsen bliver lidt mindre, er pladsen meget bedre udnyttet, og det føles faktisk bedre. Der er også plads til kørestolsbrugere i den nye salon, med handicap-parkering lige ved døren - akkurat som i Jernbanegade, siger Mette Bligaard Stephansen og understreger, at der selvfølgelig også er ordnede parkeringsforhold for alle andre kunder til salonen.


- Vi glæder os til at byde alle vores trofaste og nye kunder velkommen i de nyrenoverede lokaler. Da der er Corona bliver der desværre ikke reception, men lidt godt til ganen skal vi nok byde på alligevel, når du træder ind i den nye salon, siger Mette Bligaard Stephansen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android