2020-10-13 08:15:26 | Kategori: artikel

Futsalklub vil tiltrække spillere fra hele kommunen


Sallingsund FC er på vej til at styrke Futsal fodboldafdelingen. Det sker ved, at adskille afdelingen i en ny selvstændig klubafdeling for at fastholde liga niveau og for at tiltrække flere spillere fra hele Skive kommune. Klubben får navnet SFC - Skive Futsal Club.


Den nye klub har som mål at fremme kendskab og interessen for Futsal sporten i hele Skive Kommune fra barn til voksen i og gennem en sportsgren, der bygger på konkurrence, ambitioner og fællesskab om at være med i noget større end en selv.


- PT består ligaholdet fortrinsvis spillere fra Ukraine, fordi Futsal fodbold er den mest populære sportsgren der. Men de skal udfordres af de bedste spillere fra klubberne i Skive og fra hele Jylland, siger formand for SFC Futsal Leo B. Rasmussen.


Han tilføjer:


- Vi skal via vores liga-niveau på højeste hylde i DK have spredt kendskabet til Futsal sporten i Skive Kommune.


Her er han på linje med DBU Futsal, som har den målsætning, at Futsal skal være den mest populære indendørs fodboldsport inden for 5 år. Ligaklubberne har lige haft årsmøde i Odense og bakker kraftigt op omkring det mål, og det er blandt andet på den baggrund, at der nu oprettes den selvstændige Skive Futsal Club.
Foto: Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android