2020-10-13 08:13:29 | Kategori: artikel

Træd pedaler for en god sag
Motion, velgørenhed og kammeratskab. Der er mange gode grunde til at cykle med Team Giv Håb, og lige nu søger det lokale MidtVest-hold flere ryttere. 


- Du skal ikke kunne cykle før start. Du bliver trænet op sammen med os andre, så alle kan deltage. Vi er lige nu syv ryttere, og derfor søger vi flere, siger holdkaptajn Bo Blomstrand til Salling Avis.


Han cykler med for andet år i træk - dog blev turen i år aflyst på grund af corona, men træningen har han deltaget i. Selv startede Bo Blomstrand med at cykle, da han var 65 år, og nu er han 71 år.


- Der er ingen aldersgrænse - kun viljegrænse, siger han og griner.


Team Giv Håb er Børn, Unge & Sorgs velgørenhedscykelhold. Sammen samler ryttere i hele landet penge ind til Børn, Unge & Sorg, så sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge i Danmark. Midt/Vest-holdet dækker Viborg, Skive og Holstebro, og holdkaptajnen kan du da også finde i Viborg, hvor han ejer Miljø & Pejse Center på Farvervej.
- Kig ind i butikken, ring til mig, kom og cykel med et par gange før du beslutter dig. Mulighederne er åbne. Udover at hjælpe børnene, så har vi et godt kammeratskab. Det er motiverende at cykle med andre. Mange cykler måske rundt alene. De er velkommen til at cykle med os, siger Bo Blomstrand, der også har deltager i Team Rynkebys tur til Paris og cyklen bjergetapen i Tour De France via løbet Cykelnerven.

Starter nu
Målet er Danmark Rundt i uge 25, og træningen starter derfor nu. Der skal cykles mellem 900 og 1300 kilometer i løbet til sommer, og det kræver forberedelse.


- I vinterhalvåret bestemmer hver enkel, hvordan de holder sig i form. Nogle træner i fitness, andre kører mountainbike eller på deres racer, og efter nytår begynder vi så for alvor at cykle sammen som hold igen. Hvis man vil med, så kontakt mig allerede nu, så vi kan planlægge og tage mål til dragterne, siger Bo Blomstrand.Foto: teamgivhaab.dk.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android