2020-10-06 08:15:14 | Kategori: artikel

Gå en tur med Holm i Glyngøre


Den 14. oktober er der foredrag med tv-kokken Claus Holm i Glyngøre, og i den forbindelse kan du komme med ud og gå en tur i området sammen med kokken. Det fortæller eventkoordinator i Glyngøre Hallen Lars Uggerly. 


- Vi har overtalt Holm til at komme og gå en tur rundt i Glyngøre inden foredraget, og alle kan gå med. Jeg går selv 15 kilometer hver eneste dag, så jeg har lagt en rute på tre timer i Glyngøre, der hver time cirka slår ind omkring hallen, så alle kan være med eller springe på og af, siger Lars Uggerly. 


Det er gratis at gå med, og hallen giver kaffe efterfølgende under åben himmel.


- Herefter er der mulighed for et hvil, inden hallen har fællesspisning med en dansk klassiker Bøf med bløde løg, og herefter er der så foredrag i hallen med Holm, siger Lars Uggerly.


Foredraget Mit Livs Vigtigste Opskrift bringer dig tæt på Claus Holm. I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på. Sådan skulle det ikke være. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste. 
Foto: www.claus-holm.dk.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android