2020-10-06 08:12:44 | Kategori: artikel

Fællesskabet skal styrkes i DurupDet første af flere fællesmøder fandt forleden sted i Durup. Her mødtes de lokale foreninger, institutioner og organisationer fra Durup, Tøndering og Nautrup området, for sammen at finde frem til, hvordan området kan styrkes yderligere. 24 personer fra 12 foreninger og instituioner deltog i mødet, som bød på konkrete forslag og tiltag til at styrke nærområdet.


- Anita Hylke Møller, foreningskonsulent ved DGI, og Gitte Daugbjerg Andersen, som er projektleder ved Bevæg Dig For Livet i Skive, leverede begge et oplæg, hvorefter der var debat om, hvordan vi bedre kan synliggøre de ting, som findes lokalt, og hvordan vi får flere til at deltage i vores aktiviteter, siger Niels Martin Riis, der er formand for Durup Hallen, som havde taget initiativ til det første møde.


Han fortæller, at der blev talt om, hvordan aktørerne i fællesskab kan styrke det lokale samvær, og at det blev besluttet at holde et nyt møde den 28. oktober. Senere vil man indkalde til borgermøde og fortælle mere konkret om tiltagene.


- Vi skal lige finpudse tiltagene først og være helt sikre på, hvordan vi gør det bedst, før vi melder endelig ud til alle i området, siger Niels Martin Riis.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android