2020-10-06 08:10:35 | Kategori: artikel

Travlhed hos kjolebutik i efterårsferienEfterårsferien står for døren, og det er ofte lig med køb af konfirmationstøj for de kommende konfirmander. Det betyder travlhed i diverse tøjbutikker, og sådan er det også i Vildsund i Thy, hvor kjolebutikken Caza Blanca hører hjemme. Rikke Renberg, der ejer butikken fortæller, at efterårsferien generelt er en travl uge.


- Vi har lige afsluttet sidste sæson den 26. september, hvor vores sidste konfirmand-kunde blev konfirmeret. Det skyldes, at konfirmationer i år er udsat på grund af Covid-19. Det er nok første - og forhåbentlig - sidste gang, at der er så kort tid imellem sæsonerne, men vi glæder os naturligvis rigtig meget til at præsentere kollektion 2021 her i efterårsferien, siger Rikke Renberg.


Hun forklarer, at butikken er en af de få steder, hvor de tre store leverandører af konfirmationskjoler er samlet under ét tag.


- I storbyerne finder du kun et af mærkerne per butik, og skal du rundt i flere forskellige butikker, hvis du vil se på kjoler fra de tre største mærker - nemlig Lilly, Real Silk og Party Line. Hos os kan du se dem alle samme sted, så Caza Blanca er unik. Vi har samlet mærkerne - ikke bare i samme by, men i samme butik, så konfirmanden lettere kan se forskellene på kjolerne og vælge den kjole, som man helst vil have, siger Rikke Renberg, der har haft butikken siden 2002. 


Butikken har over 300 forskellige kjoler, og der er blandt andet også systue i butikken, hvor kjolerne kan rettes til.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android