2020-09-22 07:17:51 | Kategori: artikel

SuperBrugsen kommer med dine varer
For at yde en ekstra service til kunderne har SuperBrugsen Roslev købt en varebil. Den vil fremover bringe varer ud til brugsens kunder, og det bliver Holger Krarup Pedersen, som sidder bag rattet.


- Holger er et godt valg til den opgave. Han har arbejdet her længe, er god til at snakke med mennesker, og rigtig mange ved, hvem han er, siger uddeler i SuperBrugsen Roslev Martin Bundgaard til Salling Avis.


Han fortæller, at brugsen har købt varebilen for at tilgodese kunder, som ønsker at få deres varer bragt hjem.


- Alle kan bestille varer og få dem bragt hjem med bilen, men den nye mulighed henvender sig nok primært til dem, der har svært ved at bære varerne hjem selv, eller dem som er utrygge ved at komme i brugsen i en tid med corona, siger Martin Bundgaard.


Den travle børnefamilie kan selvfølgelig også få bragt varer lige til døren.


Han fortæller, at netop situationen vedrørende coronaudbruddet i Danmark, har kickstartet idéen med varebilen. I en periode har brugsen således kørt rundt i andre biler og bragt varer ud for at hjælpe kunder, der ikke kunne komme i butikken af forskellige årsager.


- Vi har ikke lagt en radius på besøgene. Får vi en bestilling fra Skive, så kører vi også gerne dertil, siger Martin Bundgaard.

Kan bestille for andre
Rent konkret køres vareturen hver fredag. Er der behov for flere ture, så kan de føjes til senere. Kunder, som ønsker deres varer bragt hjem med bilen, skal bestille pr. mail til brugsen senest torsdag inden middag. Herefter betales købet med Mobile Pay.


- Det betyder, at andre også kan bestille og betale for en kunde. Du behøver ikke komme i butikken for at bestille eller betale. En pårørende eller bekendt kan bestille online via nettet, hvis man ikke selv er tryg ved at bruge mail eller mobile pay, siger Martin Bundgaard.


Uddeleren glæder sig over den nye service, og samtidig er der noget historisk ved tiltaget.


- For cirka 16 år siden havde brugsen i Roslev en varetur. Nu vender den tilbage, siger Martin Bundgaard.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android