2020-09-15 08:00:00 | Kategori: artikel

Kalder alle lokale læseheste

Fredag den 18. september bliver Skives gågade ramme om et nyt kulturarrangement for børn og voksne, Bogens Dag.
 
Sammen med Skive Bibliotek, Skive Boglade og Kulturelt Samråd under Skive Kommune arrangerer en lokal støtteforening Bogens Dag. Støtteforeningen er en flok ildsjæle, som elsker litteratur og det trykte ord. Ideen med at skabe Bogens Dag i Skive kom efter et besøg på bogmessen i Bellacenter København 2019. Og derefter kom spørgsmålet; hvorfor laver vi ikke noget lignende, bare i Skive? 
 
- Her på egnen har vi mange gode forfattere, trykkerier, litteraturklubber og foreninger samt Krabbesholm Højskole, hvorfra man kan skrive og trykke sin egen bog. Vi vil gerne støtte og promovere dem, som bidrager lokalt til at gå på opdagelse i bogmediet, og samtidig vil vi gerne engagere børn og unge, forklarer formand for Støtteforeningen til fremme for Bogens Dag Bodil Jacobsen. 
 
Skive Midtby bliver rammen om programmet, som foregår tre forskellige steder; på Skive Bibliotek med aktiviteter, primært for børn og unge, i Skive Boglades baggård med to forfatterforedrag, og derudover en portion øl-prosa sidst på formiddagen på værthuset Potten med værkoplæsninger af en multikunstner. Interessante, stærke navne er på programmet, såsom aktuelle Laura Ringo med sin seneste bog Fødedygtig, Charlotte Bork Høvsgaard med sin seneste bog Kornmod, og der vil være spændende foredrag med Søren Pape Poulsen på Skive Bibliotek. 
 
 
Foto: Forfatter Laura Ringo.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android