2020-09-15 08:00:00 | Kategori: artikel

Masser af aktivitet i Thise

I dette efterår bliver M88 udfordret af situationen med corona-truslen. M88´s indendørsaktiviteter foregår i Friskolens hal, og den er lukket i alle hverdagstimer indtil klokken 17. Derfor blev der forleden holdt et medlemsmøde i Thise Forsamlingshus, hvor bestyrelsen forklarede den lidt anderledes situation, og hvordan man på fin vis er med til at vise hensyn og følge alle retningslinjer. Mange var mødt op og hørte om efterårets og vinterens planer. Alle aktiviteter går i gang i denne uge.
 
Der bliver igen badminton for ungdom med et par stævnetilbud i løbet vinteren, og motionsbadminton fungerer, som det plejer: skriv dig selv på en bane. Listen hænger i hallen. Volley og scoop for alle bliver også helt normalt. Scoop integrerer både rytme, smidighed, boldspil. Humørfyldt og sjovt. Nyt er et tilbud om Yoga, og hvis du kan trække vejret, så kan du være med, lød det på mødet.
 
Et andet nyt tilbud er idræt i det fri. Holdet Tons og Tummel får base på stranden ved Sdr. Thise, hvor store traktordæk, tovværk og træstammer ligger klar.
 
Børnegymnastikken med Minisport og Wild Kids flyttes til weekenden, og Seniorgruppen skal i år starte gymnastikken i Thise Forsamlingshus. Sæsonen byder desuden på Flex-fjer én time om ugen, men med muligheder for at finde flere. Og holdets spillere deltager også i et par stævner i løbet af vinteren. Loppetræningen starter desuden op om lørdagen. Dog med tilmelding, da man kun må være 10 i motionsrummet - men der er mulighed for at finde ekstra træningstider. Desuden har seniorgruppen planer om Kend din egn- spadsereture rundt i Thises smukke område og altid på en ny rute.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android