2020-09-15 08:00:00 | Kategori: artikel

Salling Efterskole inviterer inden for

Den 27. september kan alle kommende efterskoleelever valfarte landet rundt i deres søgen efter den helt rette efterskole, når der afholdes Efterskolernes Dag. En af de efterskoler, der står klar til at tage imod potentielle elever, er Salling Efterskole. I Jebjerg har der været drevet efterskole siden 1921, og skolen kan således fejre 100-års jubilæum til næste år. 
 
En af de elever, der er så heldige at gå på Salling Efterskole er Iben Bundgaard, der har været så sød at hjælpe Salling Avis med at give læserne et lille indblik i, hvordan de bedst forbereder sig til at vælge den rette efterskole. 
 
- Jeg havde søgt ind på lidt forskellige efterskoler, blandt andet den efterskole mine brødre, har gået på, der er meget international. Der var venteliste på alle dem, jeg havde søgt ind på, så jeg valgte at tage på en rundvisning på Salling Efterskole. Leif (forstander på Salling Efterskole, red.) viste mig rundt på en helt almindelig hverdag, og jeg kunne bare mærke med det samme, at det var her, jeg skulle gå. 
 
Hvordan kunne du mærke, at Salling Efterskole var den rigtige efterskole for dig?
- Jeg havde bare en rigtig god mavefornemmelse. Der var en hyggelig stemning, og så kunne jeg godt lide, at man kan være aktiv uden at skulle være mega god.
 
Foto og tekst: Simone Norup Husum
 
Læs hele artiklen i Salling Avis Uge 38
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android