2020-09-08 10:26:49 | Kategori: artikel

Pokalturnering i Glyngøre

Forleden lagde Interfjord Arena i Glyngøre græs til, da der blev spillet finale i Ukrainsk Diaspora Pokalen 2020. DBU Region 2 og Sallingsund FC var behjælpelig med organisering af hele pokalturnering, og i alt deltog seks hold fra hele landet.
 
De fleste hold bestod af ukrainske spillere, som studerer, arbejder og bor i Danmark, men både Vinderslev FC og Sallingsund FC havde dog også etniske danske spillere med. Vinderen af Pokalen 2020 blev Løgum IF.
 
Da Sallingsund FC fra år 2020 er præsenteret med en hold i den bedste Futsal række i Danmark , blev der under finalet samlet lidt penge til Sallingsund FC Futsal Elite hold fra alle deltagende, for at støtte holdet.
 
Sallingsund FC Futsal vil repræsentere Skive Kommune i den bedste Danske række i Futsal og for at gøre dette godt og kæmpe om mesterskabet har holdet brug for økonomiske støtte til at dække omkostninger til træninger, kampe og træningsudstyr.
 
- Indtil videre har vi ikke mange kroner til den kommende sæson, så hvis nogen har lyst til bidrage, er de meget velkommen, oplyser Aleksandr Pryadko fra Sallingsund FC.
 
Turneringen starter i november. 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android