2020-09-01 08:45:04 | Kategori: artikel


Bente Thisted, Jacob Jelsgaard, Lars  Aastradsen Uggerby og Thomas Bjerregaard Sørensen, glæder sig alle over ansættelsen af en lokal eventmager.


Flere oplevelser på vej i Glyngøre HallenDen 45-årige Lars Aastradsen Uggerby, Glyngøre, er netop startet i jobbet som eventmager for Glyngøre Hallen. Dermed tager hallen et modigt skridt i retning af at skabe flere arrangementer og oplevelser lokalt - og med mulighed for at trække folk til fra et stort område.


- Jeg glæder mig helt utroligt meget over muligheden. Vi skal ikke konkurrere med andre store haller i de større byer omkring os. Målet er at skabe noget unikt, som gør, at vi kan trække folk til Glyngøre til vores arrangementer, siger Lars Aastradsen Uggerby.


Han fortæller, at fokus bliver på sundhed, velvære og fællesskab - især vil der blive en del foredrag, men den erfarne eventmager vil ikke udelukke, at der også kommer nogle koncerter til Glyngøre Hallen senere.


- Jeg har jo et branchekendskab til det område også, som jeg ville kunne trække på, siger Lars Aastradsen Uggerby.


Det sidste må siges at være sandt. Lars Aastradsen Uggerby er uddannet slagter og har været produktionschef ved daværende Suhls Pålæg på Mors, men de seneste 33 år har han været et kendt ansigt lokalt inden for natteliv, koncerter og events. Hele 33 år er det således blevet til som DJ, og hertil kommer ejerskab af flere lokale diskoteker og spillesteder.


- Jeg var med til at starte Frk Natasja på Mors i 2006, og senere overtog jeg stedet helt. Senere skiftede vi navn til Buddy Holly, og så blev vi til en Crazy Daisy. I dag ligger Oskar i lokalerne, og det var jeg med til at hjælpe med at starte, siger Lars Aastradsen Uggerby.


Herefter fulgte en periode som pædagog, og senest har Lars Aastradsen Uggerby været ansat som halinspektør i Sundsøre Hallen. Dette job forlod han dog efter et kræftforløb.
- Når sygdom rammer dig så pludseligt, så tager man sine værdier op til revision. Jeg vil gerne være tæt på min familie i Glyngøre, og derfor er hallen en optimal arbejdsplads også på det område. Jeg har 50 meter på job nu, siger Lars Aastradsen Uggerby.


Han glæder sig til at trække flere arrangementer til Sallingområdet, og det første finder allerede sted den 14. oktober i Glyngøre Hallen: Her gæster kokken Claus Holm hallen for at fortælle om sin nye sunde livsstil - en rejse, som Lars Aastradsen Uggerby også kan relatere til, da han selv har været igennem en stor livsstilsændring for år tilbage, og tabt hele 60 kilo.


Den nye eventmager er stolt over, at Glyngøre Hallen tør gå veje, som er anderledes.


- Mange satser på det sikre, men i Glyngøre vil vi gerne adskille os og gøre noget, som er lidt anderledes. Vi tror på, at vi på sigt kan skabe flere oplevelser for mennesker lokalt, når vi selv tør forsøge nogle andre veje, siger Lars Aastradsen Uggerby.
Foto viser: Bente Thisted, Jacob Jelsgaard, Lars Uggerby og Thomas Bjerregaard Sørensen, som alle glæder sig over ansættelsen af en lokal eventmager.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android