2020-09-01 08:40:27 | Kategori: artikel

Rigtige Mænd – og kvinder - gæstede Salling
Forleden mødte Salling Avis udsendte gruppen, der kalder sig Rigtige Mænd Mors. De er flok gæve morsingboere, der hygger med gode løbe- og gåture og gerne med støtte til gode formål. Gruppen støtter gerne op om for eksempel Klovneløbet, der samler ind til hospitalsklovne. De har ligeledes deltaget i Fursundløbet, Jesperhusløbet samt Bro- og Baneløbet. 


Johnny, der selv kommer fra Frøslev på Mors, beretter om, at alle er velkommen i klubben, der ligenu tæller medlemmer fra hele Mors. Han fortæller, at der hygges igennem med en god gang mandehørm og samværet omkring motionen, hvor også deltagernes bedre halvdele er velkomne til at deltage.


Dette var tilfældet for flere på dagen vandretur apå Salling Natursti. Avisen traf dem ved det indlagte pitstop ved Spar Købmanden i Jebjerg, hvor deltagerne nød en lækker pålægskagemand sponsoreret af KJ Montage ved Kalle Jepsen i Jebjerg. Både Kalle og hustruen Heidi deltog også selv i vandreturen fra Skive til Jebjerg.


Efter at få fyldt depoterne op fortsatte flokken af den smukke natursti, hvor de passerede de gamle stationsbyer Roslev og Durup, inden de nåede målet I Glyngøre. 
Tekst og foto: Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android