2020-07-21 09:58:36 | Kategori: artikel

Åbent hus hos Breum Turist

Salling Avis kunne i juni måned fortælle om en ny virksomhed i Breum. Det drejer sig om turistvirksomheden Breum Turist ApS / Lonni Rejser ApS. 

 

Baggrunden for Breum Turist

Virksomheden er opstået ved, at Johan Kjær og Kristian Kristensen har stiftet den nye virksomhed og samtidig overtaget Lonni Rejser, der hidtil har været placeret i Skive.

Baggrunden for at gå ind i turistbranchen lå næsten lige til højrebenet for de to samarbejdspartnere, der har drevet virksomhed sammen i omkring 20 år. 

- Vi ejede bygningen på Syrenvej, hvor Lonni Rejser lejede sig ind med bussen, fortæller Kristian Kristensen.

Dermed var der allerede en forretningsmæssig interesse. Dog skulle Kristian Kristensen både havde sin mangeårige forretningsmakker og Lonni Rejser med på ideen. For både Johan Kjær og Kristian Kristensen var det afgørende, at kompetencerne fra Lonni Rejser fulgte med over i form af den erfarne turistchauffør Michael Christensen. 

Herudover fandt de nye ejere også hurtigt ud af, at de havde brug for en ekspert i digital markedsføring på blandt andet Facebook. Denne rolle varetages af Ole Madsen.

Det er dog ikke første gang, at adressen er hjemsted for turistvirksomhed. Breum Rute- og Turistfart har haft til huse på samme adresse, hvor de rådede over tre busser og en taxa.  

 

Ikke kun turistkørsel

Breum Turist ApS / Lonni Rejser ApS har eksisteret siden 1. marts, hvilket betyder, at Covid-19 ramte mindre end 14 dage efter starten på det nye selskab. 

Selvom nedlukningen af Danmark betød, at stort set alt derfor måtte aflyses en periode, så betød det også, at der var ekstra tid til blandt andet at få digital betalingsmodul på plads på hjemmesiden, hvor alle virksomhedens planlagte, åbne ture fremgår.

Mange af turene varer typisk 3-5 dage lidt afhængig af hvor langt man skal væk hjemmefra. Men der arrangeres også endagsture og weekendture til destinationer i Danmark

Foruden de åbne ture, hyres virksomheden også ind til en række andre arrangementer. 

- Fra tiden med Lonni Rejser har vi en bred erfaring med mange typer kørsel: For eksempel kører vi for skoler, firmaer, menighedsråd, private fester og lokale turistbusser. Og bliver opgaven ekstra stor, har vi gode samarbejdspartnere, som vi kan leje ind, forklarer Michael Christensen, som har kørt i mange forskellige sammenhænge for netop Lonni Rejser i mere end 20 år.

 

Grill, musik og rabat

Nu er Danmark så småt ved at være lukket op igen, og Breum Turist ser frem mod en spændende sæson, hvor der allerede er en del rejser på programmet. 

- Vi håber, at mange fra Salling og omegn har lyst til at komme forbi og hjælpe os med at fejre starten af Breum Turist, siger Johan Kjær. Han supplerer afslutningsvis, at der både vil være grillmad, levende musik, buskørsel og rabat på rejser, når selskabet holder åbent hus lørdag.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android