2020-07-14 08:18:11 | Kategori: artikel

Glad købmand: Vi har noget unikt

Jens Bonde har været købmand i Thise i næsten et år.

Den 32-årige Jens Bonde er glad for at bo og være lokal købmand i Thise. Området har noget unikt, og det afspejler sig i butikken Thise Letkøb, forklarer han.

- Vi har noget unikt i Thise. Ildsjæle, frivllige kræfter og sammenhold. Et ejerskab omkring vores landsby, og det er jeg både glad og stolt over at være en del af, siger Jens Bonde til Salling Avis.

Han startede i jobbet som købmand i Thise i september sidste år, og han kan derfor snart se tilbage på sit første år - både som beboer i Thise men også som købmand. Når Jens Bonde ikke arbejder i Thise Letkøb, bor han således nemlig lige ved butikken i landsbyen, og fritiden bruges både på landsbyens mange arrangementer og med kameraet på udkig efter lokale motiver i naturen ved Thise.

- Jeg er utrolig glad for at bo og arbejde her. Det er ikke hver dag, man får muligheden for at blive en del af en landsby som Thise, siger Jens Bonde.

Selv stammer han fra Tyskland ved Düsseldorf, har boet 10 år i Danmark og haft ledende stillinger hos både Aldi i Hvide Sande og Min Købmand i Velling.

- Jeg taler tysk og hollandsk, så det er en fordel, når der kommer mange turister i Thise, siger Jens Bonde.

 

Rar stemning

Opbakningen til butikken på Sundsørevej er stor, forklarer købmanden. I 2018 lukkede butikken ned - men kun for 3 måneder, for borgerne greb selv tøjlerne og genåbnede den. Først blev der lagt timevis af frivillig arbejdskraft i butikken, og da Jens Bonde også kom til i 2019 med sine professionelle øjne og erfaring fra branchen, er resultatet en topmoderne og indbydende butik.

- Der er en flot opbakning. Både lokalt men også fra turisterne. Desuden er der mellem 35 og 40 frivillige tilknyttet butikken. På den måde har vi alle ejerskab. Det er vores butik, siger Jens Bonde.

Stemningen i butikken er da også behagelig og uformel. Her er tid til en snak, mange møder naboen her, og generelt får man en følelsen af at være velkommen.

- Vi værner om stemningen. Folk skal have lyst til at komme igen, siger Jens Bonde.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android