2020-06-16 08:31:20 | Kategori: artikel

Ny virksomhed i Breum


Virksomheden Breum Turist ApS / Lonni Rejser ApS er åbnet på Syrenvej i Breum, og dermed har byen fået endnu et erhverv. Bag selskabet står Johan Kjær og Kristian Kristensen, og de har overtaget Lonni Rejser, der hidtil har ligget i Skive. Både bus og chauffør Michael Christensen fra Lonni Rejser er således fulgt med over i det nye Breum Turist ApS. Samtidig er Ole Madsen fra Balling ansat som arrangør af rejserne.


- Vi er åbnet og klar med de første rejser, men vi har besluttet at udskyde vores åbent hus på Syrenvej til den 25. juli. På det tidspunkt håber vi, at vi har mulighed for at samle flere mennesker end de nuværende tilladte 50 styk, siger Johan Kjær til Salling Avis.


Breum Turist tilbyder en meget bred vifte af destinationer både i Danmark og i udlandet, så der er noget for enhver smag, hvilket gør rejserne attraktive for mange forskellige slags rejsende. Med base i Breum henvender rejserne sig først og fremmest til rejsende fra Jylland, og der er strategiske opsamlingssteder i Jylland.


- Vi henvender os især til det modne publikum, som gerne vil på tur. Det er turistfart for sallingbonden, siger Johan Kjær.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android