2020-05-26 07:54:14 | Kategori: artikel

Udover albummet kan du også opleve bandet live på Smukfest 2021. 

Sallingbo i interjysk musikalsk samarbejdeEr du vild med americana musik i et skønt mix af roots og country, så kan du med fordel tjekke bandet HandsDown ud. Bandet består af fire musikere, 60+ som bor i Sundsøre, Mårslet, Horsens og Ry. Bandet har base i Ry, hvor musikerne det seneste halvandet år har mødtes nogle gange om måneden i deres kælderstudie The Basement Studio. Resultatet er albummet American Music - et nyt dansk bud på amerikansk singer-songwriter musik indenfor traditionen.


HandsDown er Jesper Bjarnesen fra Horsens på vocal, guitar og harp, Franzz Jakobsen fra Sundsøre på guitars og vocals, Erik Knas Sandager fra Ry på bas og vocals samt Jes Eiler Sørensen fra Mårslet på drums og vocals. Den 67-årige Franzz Jakobsen hedder også Frank Jakobsen og er formanden for Sundsøre Lystbådehavn. I musikkredse lyder han dog navnet Franzz Jakobsen.


- Vi er fire musikere med mange års erfaring fra de skrå brædder. Karriererne strækker sig mindst 40 år tilbage på den danske rock, blues, country og jazz scene, forklarer Erik Knas Sandager til Salling Avis.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android