2020-05-18 09:32:19 | Kategori: artikel

Foto: Daniel Skinbjerg.

DM i traktortræk er aflyst


Der bliver ikke et DM i traktortræk i 2020. Det er blevet besluttet af LandboUngdoms landsledelse, traktortrækudvalget og foreningens Region Viborg. Stævnet skulle være holdt den 5. september på den nyanlagte bane ved Morsø Landbrugsskole med LandboUngdoms Region Viborg som arrangør. Stævnet er - næsten selvfølgeligt - aflyst på grund af corona-situationen. 


- Der er stor risiko for, at vi den 5. september ikke vil få lov til at afholde et DM, og det vil helt sikkert ikke blive et DM, som vi ønsker det. Desuden er kvalifikations-strukturen til DM spolereret af de mange aflyste lokale traktortræk. Derfor vælger vi at aflyse, siger LandboUngdoms formand Thorbjørn Koefoed.


Region Viborg var godt i gang med planlægningen af et stort og flot DM-stævne med et mål om over 4.000 tilskuere, før COVID-19 nedlukkede Danmark.


- Vi frivillige havde glædet os til at give alle traktor-elskere et fantastisk DM, men vi er helt med på, at omstændighederne gør det umuligt at afholde et DM i traktortræk, siger Steffen Sørensen fra Region Viborg og styregruppen bag DM i traktortræk.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android