2020-05-12 08:57:07 | Kategori: artikel

Ny pulje til anderledes kulturoplevelserEfter aflysningen af Skiveegnens KulturUge 2020, grundet Corona pandemien, reagerede Kulturelt Samråd hurtigt og har nu åbnet for ansøgninger til puljen Kultur der forbinder. Puljen er skabt med de midler, der tidligere var afsat til Skiveegnens KulturUge.


- Kultur har en helt særlig evne til at samle og styrke fællesskabet mellem mennesker. Men der er brug for at vende tingene på hovedet og tænke radikalt anderledes i denne tid. Vi håber, at puljen kan bidrage til alternative muligheder for fællesskab for Skive Kommunes borgere og samtidig støtte vores lokale kulturaktører og kunstnere, siger Eva Mørup Mikkelsen, kulturmedarbejder hos Kulturelt Samråd Skive.


Kulturelt Samråd lægger op til, at arrangører tænker i nye baner og foreslår selv arrangementer som for eksempel online kulturelle events eller tiltag, der bringer kulturen ud til mange borgere på Skiveegnen, alternative kulturelle aktiviteter, der sikre at man ikke er forsamlet fysisk - alt fra kultur-ruter i naturen, altan-koncerter, events, hvor der optrædes for et publikum, der er placeret i eget hjem/egen bil eller lignende til rullende fællessang til liguster-haver fra traktorvogn. Det kan også være kulturelle aktiviteter, hvor mange mennesker deltager samtidig, men hver for sig - måske simultan produktion af kunst, der sættes sammen.


Der er allerede nu åbent for ansøgninger, og medlemmer af Kulturelt Samråd, Skive kan søge om støtte til kulturelle aktiviteter og initiativer, som er tilpasset situationen i Danmark under COVID-19, hvilket betyder, at de til enhver tid angivne sundhedsfaglige retningslinjer skal overholdes.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android