2020-05-04 07:36:09 | Kategori: artikel

Lysten til at spille golf er stor


I Harre Vig er den lokale golfbane igen åben for spillere i overensstemmelse med de af Dansk Golfunion givne anbefalinger, og det er tydeligt, at mange har savnet at komme ud og dyrke sporten. Det fortæller formand Erland A. Nielsen til Salling Avis.


- Vi føler et stort ansvar for sikkerheden hos vores medlemmer, som med en relativ høj gennemsnitsalder, er at betragte som værende i risikogruppen vedrørende coronavirus. Vi har meget fokus på at minimere risikoen for at påføre sig smitte ved berøring af genstande, siger han.


Derfor er alle skraldespande med låg fjernet. Der er ingen river i bunkers. Alle flag står fast og må ikke berøres. Selv hullerne på banen er hævet, så kun halvdelen af bolden er under hulkant, hvorved den med to fingre let kan fjernes uden at berøre hulkant eller flag.
Ved toilet og ved indcheckning er opstillet håndsprit, samt en udførlig vejledning i, hvordan man bedst agerer, for at leve op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og cafe og klubhus er lukket, lige som klubbens egne medlemmer kan tage scorekort ved udslagsstedet ved hul 1, så de ikke behøver at gå indendørs før start.

Stor ros
- Vi kan konstatere, at folk virkelig har hungret efter at komme ud i den friske luft, og nyde den smukke natur, der er et kendetegn for vores bane. Banen står i øjeblikket flot og velplejet, blandt andet ved hjælp af mange frivillige, der har taget del i arbejdet. Alle har været opmærksomme på at holde afstand og begrænse risikoen for smitte. Alene fredag til søndag i sidste uge har der været 430 mennesker ude og spille på banen. Heraf har de 160 været gæster fra andre klubber, siger Erland A. Nielsen.


Han fortæller, at alle har givet udtryk for stor tilfredshed med måden klubben har grebet denne specielle situation an, også vedrørende den information herom, der er givet, dels på hjemmesiden, og dels ved store opslag på bane og omkring klubhus.


- I løbet af cirka 14 dage, påregner vi at starte op med mindre nye begynderhold. Så snart kan nye interesserede spillere også kan komme ud og nyde de smukke omgivelser i Harre Vig, siger formanden.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android