2020-05-04 07:30:37 | Kategori: artikel

 

Inviter mor på lækker mad - derhjemme


Når det er Mors Dag den 10. maj, kan du ikke inviterer mor ud at spise, da landets restauranter er lukket på grund af risikoen for smitte med Corona, men du kan alligevel godt forkæle mor. Flere restauranter er klar med lækker take-away, og en af dem er Limfjordens Hus i Glyngøre. Her er forpagter Rasmus Overgaard Kardyb og det dygtige team klar med de populære måltidspakke. Desuden er fiskebutikken åben med forskellige lækkerier fra torsdag til søndag hver uge.


- Til Mors Dag er vi klar med en måltidspakke, som vi har kaldt en mande-menu. Den er ikke kun til mænd, men lavet så selv en mand, der normalt ikke laver maden derhjemme, kan lave den - og overraske familiens mor på Mors Dag. Det er lækkert mad, hvor alt er gjort klar. Vi plejer at sige, at det eneste man skal gøre er at putte maden i ovnen og hælde et glas god rødvin op. Når vinen er drukket, er maden klar, siger Rasmus Overgaard Kardyb.


Familiens børn kan derfor også hjælpe med at overraske mor med et restaurantbesøg derhjemme.


- Ganske som altid opfordrer vi folk til at ringe og bestille måltidspakkerne, både til Mors Dag og andre dage. Så er man sikker på, at der ikke er udsolgt, siger Rasmus Overgaard Kardyb.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android