2020-04-28 09:07:13 | Kategori: artikel

 

Her ses hygiejnekoordinator i Skive Kommune, Winni Weber (t.v.) tage imod maskerne, som DEIF har doneret. Det er Business Specialist i DEIF, Charlotte Stocklund, der afleverer dem.r

Lokale bakker op med værnemidler

Det var en glad hygiejnekoordinator i Skive Kommune, der i går tog imod ikke færre end 6000 masker fra virksomheden DEIF. I det hele taget har den lokale opbakning til kommunens arbejde på at sikre en tilstrækkelig mængde af værnemidler, det vil sige handsker, forklæder, masker med mere. Det kom også til udtryk, da kommunen efterlyste værnemidler. 

- Det er helt fantastisk, at vi i sådan en situation kan mærke den velvilje og opbakning også fra det lokale erhvervsliv. Det er jo hele vejen rundt – lige fra den lille frisørsalon, der har givet os nogle kasser med handsker, til håndværkere og så DEIF med de mange masker i går. Det er vi meget, meget taknemmelige for, siger Jan Lund-Andersen, der er direktør i Kultur- og Familieforvaltningen i Skive Kommune og talsmand for kommunens krisestab. 

- Der er endda én af dem, der har leveret handsker til os, der har sagt, at de "gør mere gavn hos jer end i min lukkede virksomhed." Den indstilling betyder alt i sådan en alvorlig situation, som vi ikke bare i Skive Kommune, men i hele verden, står i.

Han henviser til, at behovet for værnemidler er steget betydeligt, siden coronakrisen brød ud. Der skal bruges en del på pleje- og ældreområdet, på bosteder, og nu også på skole- og dagtilbudsområdet, efter de i disse dage er begyndt at åbne igen. 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android