2020-04-21 09:02:29 | Kategori: artikel

Ingen musik, sild og gin i Glyngøre lige nu

Det er med stor beklagelse, at bestyrelsen i Glyngøre Borger- og Erhvervsforening på baggrund af coronakrisen har måttet tage den tunge beslutning at aflyse nogle af sommerens helt centrale begivenheder i byen. Det drejer sig om årets Sildefestival i august og de tre gratis kaffemorgener i juli, hvor hyggeligt samvær med musik, kaffe, rundstykker og amerikansk lotteri hver gang og i årevis har samlet langt over hundrede glade Glyngøreboere og turister.


Aflysningerne kommer efter en stribe tidligere aflysninger af Kas Kafé i april, maj og juni samt årets Dinnerwalk og et ginsmagningsarrangement i april.


- Alle disse aflysninger gør det meget synligt, hvor ofte vi ellers plejer at kunne samles om fælles oplevelser, der styrker sammenhængskraften i et lille bysamfund som vores. Ud over at vi savner at kunne afholde disse arrangementer, kommer vi selvfølgelig til at mangle en stribe indtægter til foreningen. Mange af vore udgifter fortsætter med uformindsket styrke, så det er da en udfordring, at vi mangler indtægterne fra arrangementerne samtidig med, at den tidligere fyldte udlejningskalender for Kassehuset i foråret nu er gabende tom, skriver bestyrelsen i en mail til Salling Avis og fortsætter:


- Lige som vi ikke kan samle større forsamlinger, kan vore gæster i Kassehuset desværre heller ikke afholde deres bryllupper, konfirmationer og andre af livets store fester. Vi gør, hvad vi kan, for at finde nye datoer for festerne, men trist er det, især for vore gæster, der har glædet sig længe til at feste.


Der er indtil videre ingen hjælpepakke fra regeringen, der passer til forsamlingshusene. Derfor har Glyngøre Borger- og Erhvervsforening netop nu uddelt kontingentbreve til byens husstande, så bestyrelsen håber på, at mange husstande og erhvervsmedlemmer vil bakke op om foreningen, selv i disse svære tider.


- Der skal heller ikke herske tvivl om, at vi følger situationen tæt, så vi hurtigst muligt kan få aktivitetsniveauet op igen med arrangementer, der kan samle byens borgere. Hvem ved, måske opstår der nogle helt nye tiltag, skriver bestyrelsen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android