2020-04-14 09:39:41 | Kategori: artikel

Kriser er ikke kun dårlige

En krise er ikke kun dårlig, hvis den bruges til aktivt til at udvikle sig selv i en bedre retning. Vaner og tankemønstre kan ændres hele livet, og lige nu har vi alle en oplagt mulighed for selvudvikling.

Det forklarer Hans Erik Foldberg, der driver Foldberg Akupunktur i Roslev til Salling Avis, da avisen fanger ham på telefonen for at høre, hvordan tingene står til i klinikken, der i 3 uger måtte lukke midlertidigt for patienter.

- Vi kan bruge denne tid til at udvikle os, så vi får en større livsduelighed - også i fremtiden. Det opnår vi ved at træne vores tanker og følelser til at falde til ro, siger han.

Metoden er simpel, tilgængelig for alle, og fordelene er flere. Udover et større fysisk og mentalt overskud, giver ro i tanker og følelser også din krop et bedre immunforsvar.

- Lige nu er mange mennesker kastet ud i uvished og mange ting er ikke, som vi er vant til. Det kan skabe en tankestorm af bekymring, for vi kan ikke ty til vores vaner og gøre det, som vi normalt gør. Nogle mister jobbet, andre er urolige, fordi børnene skal starte i pasning og skole igen, og vi får en del opkald fra mennesker, der søger redskaber til at navigere i den nye verden, siger Hans Erik Foldberg.

Udover akupunkturen tilbyder Foldberg også kurser, samtaler og bøger om Lifesense. Her lærer mennesker at være bedre klædt på til at modstå mental ubalance og bekymringer. På Foldbergs hjemmeside kan du læse mere om metoderne og se film, der måske giver dig lyst il at deltage i et kursus også. Søg for eksempel på Foldberg og tankestorm i Google, så dukker der en relevant video op.

- Fordi vi ikke kan gøre det, som vi normalt gør, når vi møder en bekymring, så er vi nødt til at stoppe op og i stedet lade bekymringen vække vores opmærksomhed. Bliver du hængende i bekymringen, så overvælder det dig. I stedet skal du bruge bekymringen som afsæt til noget andet og bedre. Det gør du ved at tage hver enkel bekymring op - en til en - overveje den nøje og dermed skabe et indblik i det, der udløser bekymringen. Herefter tager du stilling til det, som du når frem til, og derefter tager du en beslutning, som du nu kan handle roligt på, siger Foldberg.

Læs hele artiklen med de gode råd i Salling Avis uge 16

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android