2020-03-24 10:17:07 | Kategori: artikel

Plads til flere på dansegulvet i Glyngøre


Der er fuld gang i danseskoene, da Salling Avis gæster gymnastiksalen på Glyngøre Skole en mandag eftermiddag. 20 glade seniorer bevæger sig i takt til musikken og under kyndig vejledning fra lederne Tove Pedersen og Ketty Sørensen. Der bliver grinet og lavet sjov, men det er også tydeligt, at det er en gruppe ganske engagerede danskere, som fylder gulvet foran den udsendte.

- Man bliver jo så glad af at danse! Det er sund for hjerte, hjerne og krop. og vi vil derfor gerne være 20 mere, siger Tove Pedersen, og alle på gulvet griner og nikker. 
For det er rigtigt, og det kan mærkes på stemningen, at dans er en herlig form for motion.

Seniordansen foregår i privat regi, og alle er velkommen til at danse med - også mænd. Dem findes der nemlig alligevel ingen af på holdet. Her er ingen køn, men blå eller rød, og alle - uanset alder - kan være med. Man skal ikke have en partner heller.

- Det er også lige meget, hvor man bor, siger Ketty Sørensen og tilføjer, at der på holdet i Glyngøre er deltagere fra Roslev, Glyngøre, Durup, Nykøbing og Rybjerg. Nogle er øvede, andre er lige startet, men alle guides de varsomt igennem trinene.

Læs hele artiklen om danserne i Salling Avis uge 13.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android