2020-03-17 10:30:19 | Kategori: artikel

Flotte placeringer ved regionalt mesterskab


Skive Gymnastikforening havde fem dygtige gymnaster med til Regionalt trin 4-6 mesterskab i Viborg forleden. I trin 5 vandt den 9-årige Iben Toft fra Roslev guld all-around, guld på hest, sølv på gulv, på bom og i barren og bestod desuden sit trin.


- Det kom bag på hende, for trin 5 er virkelig svært, men vi da både glade og stolte, siger Iben Tofts mor Anita Jakobsen til Salling Avis.


Hun fortæller, at datteren og de øvrige gymnaster træner omkring 17 timer hver uge, og at sporten også giver dem en masse andre gode oplevelser.


- I vinterferien var de på Mallorca, hvor de deltog i et udenlandsk stævne der for at få den erfaring. Samtidig er det jo en stor oplevelse at komme til et andet land og se gymnastik der, siger Anita Jakobsen.


Udover Roslev-pigen deltog Emma Rasmussen og Julie Rasmussen, begge fra Jebjerg, og de blev henholdvis nr. 10 og 16 ud af i alt 23 deltagende gymnaster. De kørte begge nogle rigtig flotte øvelser. Emma Rasmussen fik en flot 4. plads på bom og var tæt på at bestå. I trin 6 vandt Johanne Brøckner Jensen fra Oddense sølv i barren. Derudover deltog Kamilla Mathiasen fra Skive.


Træner Dariutsz er meget stolt og tilfreds med pigernes indsats. Pigerne træner i Sport og Eventcenter Jebjerg, hvor de arbejder hårdt og målrettet med deres øvelser.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android