2020-03-10 10:00:20 | Kategori: artikel

Breum Race byder på to dage med løb Sport samler mennesker fra mange egne og lande og kan om noget være med til at sætte byer og områder på landkortet. Når der er byfest i Breum i juni bliver der igen i år masser af oplevelser for alle motor-interesserede, der igen kan opleve Breum Race. Her køres der klasser med de hurtige små motorcykler på vejene omkring byen. I år finder løbet sted over to dage - den 12. og 13. juni, og der bliver derfor mere køretid, lige som programmet i år er mindre presset.

Lørdag formiddag afholdes der desuden et cykelløb på banen. I Breum Race køres der i år i mindst tre klasser - de er Mini Motard, Mini RR og Klassisk 50ccm.

Det er en gruppe engagerede kørere, der står bag at arrrangere løbet i Breum, og derfor er det naturligvis også i år muligt at få en snak med deltagerne og hører om road racing. Løbet i Breum trækker normalt mange kørere til, også fra udlandet, da det er det eneste af sin slags på offentlig vej i Danmark i mere end 20 år. Andre steder køres der nemlig på en lukket bane.

Du tilmelder dig online via løbets hjemmeside eller facebook, hvis du vil køre med i juni. Her kan du også komme i kontakt med kørerne, hvis du drømmer om at komme i gang med road racing.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android