2020-03-10 09:58:11 | Kategori: artikel

Sejlere skal sortere affald


Foreningen Limfjorden Rundt får 40.000 kroner fra Rent Liv Puljen til at holde afslutningsarrangementet for sejlskibsarrangementet Limfjorden Rundt. Limfjorden Rundt er Nordens største sejlskibsevent for gamle sejlskibe. Der deltager cirka 65 sejlskibe i alle størrelser, med cirka 700 besætningsmedlemmer ombord. Hertil kommer de tusinder af tilskuere, der møder på havnen, for at opleve synet af de mange sejlskibe.

Sejlskibseventet Limfjorden Rundt gennemføres i 2020 for 32. gang. Limfjorden Rundt sejladsen foregår rundt i Limfjorden, fra Løgstør, Thisted, Struer, Nykøbing Mors, Fur og endelig finder afslutningen på Limfjorden Rundt sted i Skive. Afslutningsarrangementet finder sted i Skive.

I forbindelse med Limfjorden Rundt 2020 sætter Foreningen Limfjorden Rundt fokus på Rent Liv. Det sker blandt andet under overskriften Grøn sport på en blå fjord, der er en arbejdstitel. Blandt andet vil der under Limfjorden Rundt blive arbejdet med beskyttelse og benyttelse af fjorden, hvor der arrangeres affaldshåndtering. Det sker gennem konkret opfordring til handling, hvor hver korrekt sorteret affaldspose udløser et præmielod. Disse lodder vil der blive trukket lod imellem, ved afslutningen i Skive.

Til afslutningsarrangementet i Skive, vil Foreningen Limfjorden Rundt desuden fortælle om hvorfor Rent Liv i forhold til sejlads er vigtig og hvordan foreningen arbejder med Rent Liv.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android