2020-02-11 10:35:17 | Kategori: artikel

Vil producere medicinsk cannabis i Salling

Snart finder et nyt erhverv vej til Salling. I de lokaler, der tidligere har rummet virksomheden Unibag og senere Super Cross i Breum starter en produktion af medicinsk cannabis i løbet af i år. Det stopper dog ikke her. Senere er det nemlig planen også at producere medicinsk cannabis to andre steder i Salling.

Det oplyser Helle Lorentzen, der er direktør for forretningsudvikling i Cantiva. Cantivas rolle er at hjælpe de selskaber, der skal producere den medicinske cannabis godt i gang med at få produktionen op at stå.

- Vi er endnu tidligt i forløbet, så vi kan ikke sige meget om detaljerne endnu. I løbet af i år forventer vi, at have planter i hallen i Breum, og senere er det planen at starte en produktion to andre steder i Salling også. Hvor kan vi endnu ikke sige, siger hun til Salling Avis.

Helle Lorentzen fortæller, at der i Breum bliver brug for et sted mellem 15 til 20 nye medarbejdere.

Forleden var der informationsmøde i Breum. hvor 130 borgere var mødt op for at høre mere om planerne. Det store fremmøde glæder Helle Lorentzen.

- Vi vil gerne give folk en mulighed for at høre om planerne fra os selv, lige som de fik mulighed for at stille deres eventuelle spørgsmål til os direkte. Det er vigtigt for os på den måde at give folk i området en mulighed for at få et indblik i, hvad der foregår, siger hun.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android