2020-02-11 10:06:15 | Kategori: artikel

Vinterferiesjov for børnene

Alle børn får sammen med de søde hjælpere i Søndercentret mulighed for fejre fastelavn. Der vil være masser af fastelavnsboller og kakao til forhåbentlig mange hundrede børn fra hele kommunen, når de kommer og skal slå katten af tønden torsdag, 13. februar.

De kan pynte deres helt eget fastelavnsris med kartonfigurer, flotte strimler og sløjfer af silkepapir, fjer i forskellige farver og selvfølgelig en masse usund slik, som der ligeså selvfølgeligt skal være plads til til fastelavn. Her hygges og snakkes også fastelavn, traditioner, katte i tønder og meget mere, mens de flotteste fastelavnsris kreeres.

Fastelavn i Søndercentret er for børn i næsten alle aldre, og derfor er mor, far og bedsteforældre meget velkomne til at hjælpe børnene. 
Der kåres kattekonge og kattedronning ved hver tønde, og der er naturligvis også en præmie for bedste udklædning. Der er også børnebingo på, så man kan få det meste af dagen til at gå med en hyggelig tid i centret og måske en lille gåtur ved åen i det forhåbentligt gode vejr.

Tekst: Simone Norup Husum.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android